SzókraKész

VersenykiírásAz ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumának Disputaköre és a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány idén második alkalommal rendezi meg a SzókraKész Országos Vitaversenyt! A verseny során 3 fős csapatok vitáznak egymással meghatározott keretek között értékes nyereményekért. A győztes csapat és felkészítő tanára utazást nyer Litvániába!

Időpont: 2016. május 21–22. Helyszín: 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6. Jelentkezési határidő: 2016. április 24. 23:59                                                                    Helyszín: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium (1053 Budapest, Papnövelde u. 4-6.)

Tételmondat:                                                                                                         Világszintű sporteseményeket rendezni jó befektetés egy ország számára.

Ha még sosem vitáztál, akkor se legyints lemondóan, hiszen a verseny előtt háromalkalmas felkészítőfoglalkozás-sorozaton vehetsz részt, ahol elsajátíthatod a vita elméletét, és belekóstolhatsz a gyakorlatába is.

A felmerülő kérdéseket erre az e-mail címre várjuk: szokrakesz@apaczai.elte.hu

 

Jelentkezés        Versenykiírás     Versenyszabályzat